nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, February 1

untuk hari ini

hari ni aku bngun dlm kul spuluhh lbih cm tu ahh,bngun2Align Centre trus mndi . sejookkk woo~ perut pn dh begendang2 , lapoo tgh mnunggu nasi lemak mama msak , hahhaa . taw x , mama msak laen dri laen . tak caye mai dtg umah rase , hehee . crfrm tambh2 haaaaaaaaa , eh ? ! ape ni aku nk cte psal laen lahh,haiyoo.




okay , well aku dapat selection sukma , yeaaaayyyyy ! ! mule2 diong amik 7 org utk nk ckupkan 10 org , lg tige sided . fifa , k.abby n jane . dlm 7 org tuhh aku leading dri smlam , num fyna , tige miera ,empat nana , lime iqin ,enam affy , tujuh as , lapan azyan . hehee . aku maen maintainn jehhh . tp oiling hari ni 36 , bapokkk . pendek gle . mmg aku maen cross ah , tu pn kne baling luar lg . masokk kot wa ckp luu . spare pn byk gak ah missnye . bodoo jehh . hohoo . pape pn tahniah pade pelatih2 sukma . yg 7 ni sume blum kompom lg dpt . diorg tgk prestasi kite mcm mne dlu . klau truk buang . gile babeng . haha . tapelahh , just focus in bwling okay cik mimi tembung . haha
___________________________________________


selamat tinggal tekanan


crite aku ngan hang dh hbiss mlm td k . at the end i noe u will realize with wht u've done im glad =) like i said , klau kite jujur ngn dri kite sndri , ngn org laen mcm mne pn , ape2 yg dtg tak kan jd halangn =D n the rest aku tanak memeningkan lg kepale otak aku ni dgn bnde2 yg mcm ni da lpas ni k . smoge bahagia k . tak payah la tension kn diri sndri dgn pkir bnde2 cm ni . kejar ape yg penting dlu k nursyamimi supardi . muaaahhhh ~



1 comment:

ainee cumi2 said...

gud luck untuk sukma yer