nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, February 3

tokau part 2

hey , hey , hey awk . actually kn kdg2 ade la nmpk jugak awk pndng sy . i can feel it dude . haha . sometimes nk je aku tgur hang , tp mcm ad magnet yg same arah tu eh ? haa tu lahh . die ptah blek . aku taw hang tak boleh nk lyan ku cm kwn2 hang yg laen kn ? kn ? kn ? . hee . taw dh taw dh . aku phm . tp en cer slow2 hang tgur2 aku ? bwt cm biase jehh . ang anggp aku ni cm awin ke fyna ke fara ke . haa . lek jehh , aku tak kesah aku leh jehh kwn2 ngn hang . tapelah . plahan2 ah . lame2 oke le tuhh . btol dok ? haa...


p/s: your apology already accpted la dude . kecinggg ~

No comments: