nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, February 3

rinduu

haa,ble ckp psal rindu korang msti pkir aku rindu kn someone kn kn ? hahaa . actualy tak pn , aku rinduuuu sgt mengedit gmbr2 . dulu bukan men lg stiap hari tak sah tgkp gmbr , prasan hbiss ahh . then dh hbis tgkp gmbr sume trus msuk pc edit truss . hahaa . gile semangat . lately asyik bz study plus penat training tade mase dh ngn sume tuhh . tp harini mcm teringin nk edit blek gmbr2 . hehee . so , ini dia . haaaa

tataw le cmne leh jd cmni , kpale otak ni yg mereke2 bukan2 . tp lntak ah . wa tak kesah pn lawa ke tak lawa ke , peduli ape aku ? hasil keje tangan aku . haa , bangge adelaa . haa kembang kempis aku sorang2 . hahaa .



bertukar kepade crite yg laen pula yee , well hari ini hari selasa hari yg aku rase mlass sgt2 nk buat keje2 yg ckgu bg kt class , siap bleh tdoo lg time mse petame , kesian kt ckgu haha . dh la aku dukk dpann , mane idoknye ckgu tak nmpk , JELASSS kot . hahaa . mintak maaf le ckgu , mengantuk gile kot pdahal smalam tdo awl leh ngntok lg kt class , plek btoll . haa . tapi , klau merayap-rayap mmg rajin GILEE kot . haha . haa , malss lahh nk sembang pasal skola nihh . jd mengntukk aku . hee . lpas blek skola trus ge old town pi mkn lapoo kot .then da hbis pi training pulakk . harini junior2 ade join skali comel2 jeh budak2 form 1 ni .huhu .then coach kitorng suh kitong ni aku,iqin,fyna n fatin ajr diong foul line dril , swing n slide . kitorng pn ajr2 la . ye ah mne tak kne ,dh lane sblah ngn diorng . tp tapelah , apela slahnye mengajor bdk bru blaja kn kn kn . mase ajr diorng tuh dh mcm jd coach pulak , wahh dasyhat tuhh . ade potensi ni tuk jd coach .haha .cer byngkn aku jd coach tok bwling . diorng msti pnggil aku cekgu mimi . ahhahaa , tak bleh blaa . tp diorng ni bgus btol . lpas cooling down , diorng ckp 'trime kseh kak,sb ajr td' peh tuh aku pn trus le mnjwab dgn muke banggenye .'haa?same2 dik =D'

bile dh hbis training,pe lg SHOPPING !! hahaa . eh,lupe nk ckp smlam aku tgk wyg 'adnan sempit' lwak ckp ang .haha.bongok btol.tp yg tak bleh blaa nye lelaki sblah aku ni mcm tade prasaan lngsung,aku tak dgr die gelak pn . mungkin urat senyum die ptus kot kn . mne la taw .ahhaa. dlm aku tgh kehkehkeh gelak aku tsentuh laki sblah aku . aku pn tkot ahh.haha.mengong btoll.ye ah aku kn gelak jnis msti nk pukul2 en.haa.lpas hbis ngok wyg pi jlan2 cri baju . tak laen tak bukan shoping le mak ngah oihh . aku pi ti:zed bli suar+belt . pi padini . woo,aku skng ngh cri beg kulit taw . msuk ah fossil , gile cntek akot beg kulit tuhh . akak tu ckp kulit kambing wuuuhhh tp harge die mmg CNTEK jugakk. 4 rtus lbih wa ckp lu . aku pn telan alior aku nih.makk aihh,dh tibe msenye ke aku pkai beg mhal2 cmni.ishh2 tak bleh jd ni .aku pn tkot nk pkai sb mhal en.so,tak jd la amik . mama pn tak kasi mhal2 sgt , lg pn aku ni jnis gasak sane sni.hbis rosak beg tu nnt.hahahaa.so lpas training td tu le aku pi trun kt parkson tgk2 beg . pi kt blahh sembonia,ade cntek,wrne chocolate . gye mmg mcm old school,tak sempoi kottt.then round2 dlu tgk mne cntek . cop2,ade yg carlo rino tuhh cntek2 woo , kulit asli punyaa. 3rtus lbihh .giloo nihh . aku round2 ngn mama ngn kkk,last2 amik yg beg sembonia tuhh.mama amik beg alain deon kkk amik sembonia gak tp wrne merah,hitam,brown belang2.cntek gak ahh.hhhaa.mmg pebat tak terhingga.nk ptus lutut aku jlan sne sni.haha.then aku ngntuk sbnrnye ni . tp...................





No comments: