nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, March 9

i have a great day yesterday with my parents

hehe.actualy kt skola moody smpai rehat.mse mkn pn temenungg jehh smlm.then when the smile stick on my fce,i feel calm n rse mcm nk lompat2.hahaa.bodohh.tp ble blek umh die tetap sme mcm hari sblum ni.then training ptg tuh bestt!! tp memenatkanlahh.hohoo.lpas hbis training mama nk men bwling kt gm,so ikot jela.aku lapa pi mkn kt mb,then round2 kt dlm uo tuh bli yougurt la tu la ni la.mc2.tgh ade duet.biase ah.ahhaha.then trus nek ats tgk mama ngn abh men..aku tgk la ke kanan aku iaitu tmpt karok.muahahaa.aku pn tgk ah,cm rmai je.lg pn tak kan aku sorg jeh,nnt kang abg tu ckp aku syok sorg2 plak.hahaha.then mama pnggil duk tgk mama men.peh tu abh ckp ade yg stu jam 25 ringgt.haa.pelg aku ajk abh ngn mama lahh.wee~trcpai jugak aku nk karok mlpas kn tnsion aku nih.hahaa.byk gak ah ktong nyanyi.lawok dohh.kbykan lgu lame jehh.ape brng lgu bru.hahaa.tp kn2 bg aku 1 jam tak ckup ahh.muahahaa.arap2 lpas ni dpt karok lg.klau korng ajak aku forsure aku ikot.muahhahhahahhahaa.

the end
superman<3

No comments: