nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, October 22

aku mendengar dia

dia seolah olah berjalan dijalan yang lurus dan pintunya entah kemana . penat mencari sehingga dipukau pukau si dia . dia ternampak bulatan hitam , putih hanya kecil dihujung dunia sana . si dia menarik perhatian dia untuk mencumbu nafsu si dia . tapi dia masih nampak wnra putih yang makin besar dari sebelum ni . dia dapat melawan kuasa nafsu setan . dia seorang yang sangat mengambil berat dan risau dengan si dia . sehinggakan satu hari allah nak tunjuk kt dia apa yang sebenarnya si dia buat pada dia. akhirnya dia tahu si dia adalah PEMBOHONG ! PENGKHIANAT ! si dia sangat kejam ! bukan anak anak setan yang keliling si dia ! malah datuk nenek moyang setan yang selimuti si dia !! si dia juga suka cakap besar ! berlagak ! ape kau tak fikir ape yg dia dh buat pd si dia sangat lah berbaloi baloi sedangkan si dia mcm fufumak treat dia mcam tu ! *maaf,nada jadi bengang*tariknafas panjang ..hmmmm,fuhh.relax...alhamdulillah sekarang dia dah nampak bulatan putih dlam kehidupan dia . aku turut gembira mndengar itu . si dia pula mncari mangsa seterusnya..aku tabik dgn kesabaran dia :)

No comments: