nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, October 29

happy friday day :)

jumaat yang berbagai emosi :)
ada menangis , ada ketawa , ada terkejut

ceritaMENANGIS- sangat menyentuh prasaan bile tgk sesorang menangis disebabkan perginya seseorang yang kite sayang . duk khusyuk cari jawapan latihan yang cikgu bagi , tbe2 nmpak seseorang menangis merenung ke luar tingkap . tersedu-sedu mengusap air mata :'( aku pelik kenapa , aku tanya kwan , rupenye ayah baru meninggal . innalillah , besabar yee . mmg bertambah air mata bile tajuk yg dibincngkn tentang ibu bapa dan peranan anak2 . aku sangat simpati . biaselah , hati perempuan kan . lembut sesangat . aku dgn kawan terkene virus2 air mata , terkenang klau kami ditempat dia . allah lebih sayangkan ayah mu :) pada kwn2 yng terlibat dlm acara tangisan td , sabar la eh *tak sangke lembut jugak hati lelaki . haha

ceritaKETAWA-sahih la klau ckp ketawa mesti ada pelawaknye kan.bunyinye begini . KAHKAHKAHH ! kawan2 kelas mmg seronok , diorang lawak , diorang pelawak kelas . sunyi hanye kedengaran bunyi kipas je klau diorang tade tak datang skola . haha . ditambahkan lagi dengan hush hush aku . hari2 duk bergelak tawa , SAME SAME sume . haha . haihhh , rindu dowhh nnt dh hbis skola tade da cm ni .haha . neway , mmg pecah perut klau lepaking ngn korang :DD

ceritaTERKEJUT-tak sangke , muke baik perangai langsi . haha . tak sangke muka langsi perangai buat rilek . haha . kesimpulanye KARENA MULUT BADAN BINASA . waduhhh waduhhhh waq ! bikin pusing saja ini masalah .sudah la , bende dah nak jdi . jadikan ia sebagai satu pengajaran . hati hati dengan ular :)


haha.macam macam kan . biaselah hidup . mcm2 yg kite lalui . kene banyak besabar dan fikir secara matang untuk mmbuat sesuatu keputusan :))

No comments: