nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, October 29

hush hush :)

apa benar kau dan aku serasi ?
mengikut kajian aku , memang benar

apa kau fikir , aku juga fikir benda yang sama even pada hari yang sama
malam tu kau mimpi aku lepas kau tgk msg aku
keesokan malam aku pulak yang mimpi kau lpas tgk msg kau

aku tak tahu pulak kau minat bende yang sama aku minat
kau pulak tak tahu kan aku minat benda sama macam kau

hari ni aku tak sihat batuk batuk gatal mata
esok kau pulak yang kena , seolah olah kau terkne jangkitan dri aku

makin hari hubungan makin rapat
aku sayang kau kawan :)

semua ni hanya kebetulan sahaja kan
jaga diri :)



4 comments:

Paduka Seyn said...

hehehe :D

mimi supardi said...

ee.takut aku.
tibe2 gelak . haha

Paduka Seyn said...

bukan gelak, tapi senyum kegembiraan hahaha semoga terus gembira :)

mimi supardi said...

amin :)