nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, November 4

belajar , mengajar , diajar , kurang ajar !!

hari ni study study time with zharip+efan+akil+wunny
cadangnye nak study kat librbry tun razak kat ipoh sane tuhhh , tapi kate zharip FULL,so study di rumah zharip sajeee .actually ade ramai lagi yg spttnye ade , cume aku ngn wunny cm segan sebab ramai sangat laki dah la kite due je the only girl dalam rumah tu . pape jadi kang bru taw . haha .
zharip kawan ku a.k.a yob ! bhaha , sory derr . dulu lu tak camni en . bgus betul . memang ade hikmah ang tukar pi teknik sane en . im proud of you dude :)) dulu aku kutuk kutuk ang . sekarang ang pulak yang lebih dari kite kan wunny . haha :)
duk study study , our tummy suddenly sing a song . bhahha . plan plan domino's pizza yang kami tuju , nyum nyummmm , sedap hingga menjilat kaki . haiyoo ? bhaha . annoying gila mase otw pegi n otw blek , lawak cakap ang depa nihhh . yang GILA nye cik wunny ni lpas mkn pizza boleh pulak ngidam ayamas sebelahh , aduhhh ! sudah sudah le makan tu cik wunny ! hahaa . bile balek duk wakaf zharif if im not mistaken lah yee . ape bende ntah name kejadah tu . duk lepak2 hayati angin yang lalu lalang , duk hayati aku tibe tibe nampak JEBONN ! haha , comel die lari lari . masa pun cm dah lewattt jehh . chow dulu derr . bhahaa seronok jugak la bergelak tawa riang ria ngan depa nihhh . rindu lame tak lepaking skali kan . ngeee :D




the end :)

No comments: