nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, November 3

calm day

mari duduk bersandar lihat langit , gunung dan burung burung berterbangan
haha.sangat lucu hari ni . imagine seolah olah berada di pantai . pakcik sebelah jual pelampung , police saman kereta , nelayan nelayan bekerja keras untuk dapat hasil tangkapan . daun pokok kelapa senget senget disebabkan angin , rambut terbang terbang ditiup angin , kedengaran suara ombak yang reda dari gaduh , kedengaran angin berbisik ditelinga , ketam ketam berlari berkejaran . ahhhh ~ tenangnya kalau belajar di pantai kan . memang aku dapat bayangan ni sume mase dalam class tadi , gila tak gila lahh . memang dpt feel gila lah derr ! nice imagine with you dude :)


2 comments:

Paduka Seyn said...

i love this scene!

mimimo said...

yeahh . love this moment <3