nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, December 27

bagi joran jangan bagi ikan

pepatah hanya menyatakan 'bagi joran jangan bagi ikan' bapak aku yang pesan kat aku gini . bile kite nak kan sesuatu , kite kene usaha sendiri kan ? nak mintak tolong dari member tu boleh . cume member boleh bagi joran je . kite pandai2 lah usahe sendiri . member tak boleh nak bantu kite hundred percent . cume boleh dapatkan yang mana boleh dibantu . yang selebihnya tu lu pikir la sendiri !
salam !


p/s:dah dapat joran , pi le mancing ikan ;)


No comments: