nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, December 10

bimbang

hmm.semalam aku duk tengok teman-teman di facebook risau pasal result diorang . aku plak yang jadi takot . hehe . macam la aku dah habis spm . paper pun tak hbis lagi nak beria .

well..ULALAAAAA yang result okay tu best la kan . yang result tak okay tu mesti sedih . aku pun sedih nengoknye .

tibe-tibe aku terfikir macam mane lah nanti aku amik result SPM pulak kan

okay , aku akan nangis kalau aku ade fail !
huarghhhhhhhhhhhh . ni pon nak nanges da ni , cmne nihh .
grrr ~

1 comment:

ayonn said...

pray for the best :)