nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, December 10

don't do that



dah sekarang aku tak tahu lah kenape dengan mamat ni .
kire solat express deme kate
cepat cepat nak ge mane ?
angkat tangan pun tak betul
cepat gile ! ternganga aku nengok
tak sampai dua minit ni
haishhh , ape yang dikejarkan la tu
kalau kite hayati solat kitekan lebih baik gitu

jangan macam ni ye kawan-kawan
:)

p/s: aku bukan lah alim mane nak taw pasal agame ni , aku cakap apa yang aku tahu shja :)

2 comments:

fasha said...

Ya Allah,biar betul ?cepat gila !! haha, oit cik abang, mazhab mana awk ikut nie ?

mimimo said...

haha.tataw la den mazhab mane ni . hehehe