nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, December 13

:'(


ikan laga



saya nak menangis :'( hari ni lebam imagine nak buat ikan laga untuk paper esok , actually dah buat da pun ni haa tapi terase cm nak try buat yg laen . ni la jadinye.


haishhh . tibe2 bace balik soalan . die kate nk aksi . tp . ntahhh . paham tak paham je aku dengan soalan tu .


saya buat yang mcm ni pulak . kaler tergelap la pulak .
. then mama kte baik wat yang lukisan numbor due tu , bagi bukak mulut konon die nak makan . haishhh . saya berdebat buat tu buat ni . tibe2 nak nangis . nak buat mne stu pun taktaw .hmmm . tgk jela cmne esok . ikut kate hati je la jawabnye :')

kenape aku yang kene amik kesah pasal korang ? kenape lastminute korang baru nak suruh aku buat tu buat ni ? ok,aku tolong kau , kesian tgk kau kan . aku ikhlas tolong kau , bile dah tolong sekali lebih2 pulak yg die mintak . ingt aku kuli kau ke ? haishhh , yang lg sorng ni ekau last minute lagi nak mintak pinjam brg seni aku ? hell no dude , tapi ekau buat aku rase besalah klau tak bg pinjam plak . so, okay finee aku bg pinjamm . macam aku ni mak ekau pulak kan . mentang2 le aku ade lebih , so ekau amik kesempatan la eh ? aku tempek taik anjin kt muka ekau bru taw ! yang mat ni pulak , taw la pandai lukis2 , tanak tolong aku ke broo ? pokpekpokpekk je , bukan nak tolong . geramm btol aku ! grrr~

p/s : aku bukan tak suke tolong orang , cume biar bertempat la mintak tolong tu :) *mcm org berkire pulak yee

No comments: