nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, December 10

come on girl ! wake up !

come on girl !
awak dah besar kan ? bangunlah . jangan asyik bergantung kat orang lain je . yes,mungkin orang-orang akan bantu awak , tapi bukan sepanjang mase diorang boley bantu awak . kadang-kadang diorang akan bagi *sigh* kat awak . bukan tanak tolong , tapi asyik diorang je yang tolong awak sedangkan awak puas dengan ape yang awak buat , saya taw la fizikal awak lebih cun dari orang2 lain . come on ? wht the heck ??! tak kemane lah ! haloo !! selamat datang ke kehidupan babe ! life memang macam ni . well,aku bukan lah nak berlagak aku ni matang ke ape ke . lantak lah kau nak pikir ape pun . tapi . kadang-kadang aku 'muak' dengan perangai kau . yeahh,mmg kite tak ptut pndang rendah kt org tapi ! arghh ! kau tu amik kesempatan taw tak ? biar berempat lahhh punn . tolong belajar fikir dengan luasssssss lagi . teroka kehidupan ni . jelajah serata tempat . dengar malapetaka kehidupan orang . mesti kau akan terfikir . kalau tak jemu kau selidik , kau hayati semua bende ni . aku pasti kau akan senang selesaikan masalah kecil atau pon besaw mne pn dengan tenang .
GOODLUCK FOR SURVIVE THIS LIFE !

No comments: