nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, December 23


hei baby ! im homeeeeeeeeee !
muahahhahahaa
even though my game really SUCKS , im having so much fun with my teammate .
oh yeahhhh ! we are supporting each other , gossiping , gila-gila mcm org gila di tanjung rambutan pun ade . haha . makan tepi pantai , berKAROK tengah-tengah malam ! srius semm tade keje balek lambat gile nak mamposs . mati akal agaknya . hehe . tapi memang the best tournement ever ! haha , bongok main cam sial ! ok , aku ade reason . lame taa training ==' kihkihh , alasan je lebihhhhhh . tapi , tahun ni tak ramai overseas pun yang datang . cam taa crowded pun . tapi sumpah management cam cibai . wakakaka . ikut sedap mulut aku je cakap cam tu . bhaha . dah nak dekat seminggu aku duk peneng . kat sana cakap pun dah cam org peneng . anak mami nohh ! bahaha . kelam kelibutt ! hehe . ape ape pun aku seronok !
weeee ~ btw , dalam taman , tambah lagi bunga mimo yang berkembang :)
sayang awak :)

p/s : nanti la saya upload gmbr2 disana okay :)


1 comment:

fyy mokhtar said...

alaaaa. bunga mimo da kembang? ily.