nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, December 28

lega

beberape hari aku rase bersalah je kalau tak bagitahu perkare sebenar . tade mase le . cibuk sikit lately . letihhh , biase ahh . atlet kan ? cehh cehhh . menyampahh ! well , malam tadi baru cam ade peluang . so i just straight foward . biar saket sekarang dari sakit kemudian , betul kan ciwal ? hehe . untuk ciwal , kalau anda baca , trima ksih dari saya okay sebab banyak cerita bagi nasihat ape semua . tataw le ape riaksi . harap2 ciwal boleh le terang2 kan tenang2 kan beliau kalau beliau huru hara kaa .haha*perasan* ape2 pun , aku lega dah bgtaw beliau . harap even saya diambil . awak tetap sahabat the best saya okay :)

No comments: