nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, December 15

love conquer all

okay , ape yang aku nampak ...

peratus untuk hal 'cinta' paling teratas
kenape yee ? haha , saya mengaku saya pun asal nak luah perasaan mesti pasal cinte . tak habihh habihh cinte . kihkihkihhh

kalau sekarang boleh tengok berbagai lagu cinte yang main-main di radio , mp3 sumelah .
ade kononya ditujukan untuk kekasih2 mereka . hahaa . untuk pengubat rindula ape lah , macam macam . sampai boleh menangis bile dengar lagu yang tertuju tu .kihkihkihh .

puisi pulak , belambak merata2 ade tepi jalan , atas bulan , celah bintang . sume lah ade . cayalaaahhh kalo pakwe bacekn puisi sajak or whatever depan awek dengan penuh expression ! daringg tu . hahaha.susah taw nak cari macam tu.ingat senang ka . kalo ade pun celah bontot je punn. haha.


cinte , cinte .. ini ada sedikit quotes cinte yee

Love is a game that two can play and both win -
Eva Gabor

A loving heart is the beginning of all knowledge - Thomas Carlyle

Gravitation is not responsible for people falling in love - Albert Einstein

Looking back, I have this to regret, that too often when I loved, I did not say so - David Grayson

HAPPY LOVING PEOPLE <3

No comments: