nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, December 14

maaf

maaf,saya bukan untuk awak lagi . walaupun pengorbanan awak tak terkira , saya hargai sangat :) terima kasih kerana awak memberi inspirasi untuk saya . awak , hidup perlu diteruskan . jangan berpatah balik . buat lenguh kaki menganyuh je . walau pun saya kerap dengar pasal awak , kadangkadang rindu pulak.wakakakkaa.lawokkkk.tapi tape . biar saya rindu sorangsorang okay . awak,hentikanlah cerita awak tu . rase cam menyampah pun ade.sorry to say :)

awak,ramai lagi bunga yang cantek2,manis yang boleh awak petik.yang pasti bunga mimo tak boleh dipetik lagi . awak,kehidupan kite ni kite kene jelajah taw tak awak . seronok taw,pengalaman paling manis bile kite sedar akan perbuatan kite selame ni .tak kire ape yang jadi kat diri kite ni .kite kene kuat ! kene tabah utk lalui semua ni . saket mcm mane pun kite mesti fikir positive utk naikkan lagi semangat diri kite ni .

awak,saya tahu cerita kita saya yang putar belitkan . saya rosakkan pun untuk diri saya . maaf , saya kecundang sebentar . saya lalai , saya bongkak , saya angkuh , saya memudaratkan semua ni . awak , saya tahu mulut awak cakap macam macam pasal saya . cakap lah . saya tak peduli cikiput pun taw . HAHA . sebab saya pun ade jugak mulut berkata2 mcm2 pasal awak . HAHA . biasalah tu kan .duniaaa . mendap kalo tade gosiipp.tambah tambah lagi perempuan kan .HAHA.

baiklah.awak, jage diri baik baik okay.jangan risau kawan kawan , family awak sentiasa dengan awak , yang paling setia dengan awak adalah ALLAH swt . saya doakan awak berjaya dalam hidup walaupun hidup ni susah :)