nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, December 17

orang lain habis exam enjoy sakan , aku enjoy dalam alam maya je . best ! ma , bagi la mimi kuar . bosanlah . tanak main boling boleh tak . serabutkan kepala . hmm , nak kuar pi mcd pun tak boleh ke ? argh ! aku fedup dah la duk umah ! aku nak pantai ! aku nak bercuti-cuti tenangkan diri aku ! aku malas dah nak pujuk pujuk ke ngade ngade ke . bukanye dapat kuar pun . buang air liur je . bek aku mendap kat umah . kadang-kadang kalau aku dapat kuar pun bukannye seronok , moody je manjang . lagi bosan . saket kepale aku dibuatnye . haishh . ma nk biar mi kat umah je ? mcm org vodoooo ? seronok sorang-sorang . gelak sorang-sorang . sedih sorang-sorang . makan sorang-sorang . dem ! im sick of it ! seronok je aku tengok deme berenjoy diluar sana sedangkan aku mendap kat rumah . grr ! nak nanges pun ade :'|

2 comments:

Ainee Cumi said...

kenapa tak leh kuar rumah?

mimimo said...

bosan betul .
mane la taw kt mama tu
yelaaaaaaa ,ank bongsu la kte kn
=='