nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, January 17

kasih

kasih...
boleh aku pinjam telinge kau sekejap untuk aku
aku mahu cakap sikit ni

kasih..
aku tahu selame ni kau banyak sabar dengan kehidupan aku
kau tak letih tunggu aku
kau tak jemu dengan perilaku aku

kasih...
sekarang pula aku yang perlu tinggikan kesabaran aku dgn kehidupan kau
mule2 aku merugut sane sini , aku fikir bukan2 pasal kau
tapi,akhirnye aku sedar sume tu buang mase
aku terfikir mcm mane kau hadapi semua tu sebelum ni ?

kasih...
sekarang aku terima 'KARMA'
aku lalui apa yang kau lalui selama ni
sememangnye sunyi
sememangnye perlu sabar
perlu kuatkan diri hadapi semua ni

kasih...
jangan kamu buntu
jangan kamu lupa
yang aku ada disini selagi aku masih ada
aku cume jadi diri aku sebenar

kasih...
aku mahu kamu tahu aku perlu kamu
aku mahu kite berpegang tangan
aku tak mahu tepuk sebelah tangan
aku tak mahu hati kamu dikebas orang

kasih...
ape pun jadi
sayang aku kat kamu
tak pernah dan tak akan hilang dlm hati aku ni
walaupun aku rasa aku syok sendiri

kasih...
walau jauh mane pun kite
orang kate 'jauh dimate tetap dihati' kan ?
aku mahu kau baik2 disana
jaga diri , kesihatan kamu dgn baik




No comments: