nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, January 6

putera puteri


wahai putera ku yang tampan lagi gagah lagi perkasa ! HAHA
puteri awak disini mahukan belaian dan mahu mata bertentang
betambahlah rasa sayang terus dari dalam hati
puteri tak pasti bile dapat bertemu dengan putera
yang puteri ada hanya jiwa putera yang tergenggam erat di hati puteri
putera tidak perasankah puteri sendirian ?
walaupun jarak puteri dan putera berbatu-batu , hanya dengan mengambil berat dan disayangi mencukupi untuk puteri senyum lebar setiap hari
puteri harap putera terima seadanya puteri

walau kotor mana pun fikiran puteri , bersihkan puteri
walau buruk mana pun perangai puteri , betulkan puteri
walau bodoh mana pun puteri , pandaikan puteri
bila puteri janggal , putera tolong redakanya
bila puteri takut , putera tolong temankannya
bila puteri sedih , putera tolong ceriakannya
puteri terime segala dugaan dan cabaran yang diberi-Nya

puteri teringin putera tahu bagaimana hati puteri rasa sekarang
susah senang mahupun sedih dan gembira puteri mahu berkongsi bersama putera
walau apa pun yang terjadi , puteri sayangkan putera
puteri mahu kebahagian bersama putera ^__^




p/s : opss ! TER-jiwang's sudahh.. hehe

3 comments:

Seyn said...

haa ni king datang! awat panggil putera putera ni?!!

mimimo said...

hahahaa.ampun kinggg
puteri rindu putera je . salahkahh
haha

Seyn said...

kena mintak permisi dulu la kehkehkeh