nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, March 12

be strong

well,baru sekejap td aku terbukak satu blog yang buat air mate aku jatuh sendiri . ni die QIEYDZARIF , mule2 aku bace tak berape nak faham sgt . then aku terjmpe lagi satu yang bagi aku lebih paham n kt blog yang ni jugak la sedih aku bace . sgt2 sdih QIEYDZARIF sumpah SEDIHHH gile . ok,honestly aku tataw nk tulis ape ni sebab terbayang situasi diorang ni n tgh rase ape yg diorang rase :'(

ape2 pun sedekah kan al-fatihah pade arwah :)

No comments: