nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, March 13

memromote

since yesterday , tetibe macam rajin melihat mendengar youtube n membace menghayati blog2 blogger's . best sangat sampai tidur pun lupe . podahhhh ~ okay,aku sendiri pun ade youtube sendiri,tp ade ah sikit . tanak bagtaw,tapi kalau dah terjumpe anda mmg bertuah ! ngeh ngehh . byk jugak channel yg aku subscribe , seperti ---> MARIA ELENA , MATLUTHFI , ANWAR HADI , NIGAHIGA , DOMINIC SHOW , NAJWA LATIF , HANA TAJIMA , FYNN JAMAL . okay,dah dah lebih plakkk . tampo kang . selalunye diorang2 ni la yang aku layan dulu . tp suke tgk org nyanyi2 . beshh n xlupe jugak aku selalu jugak tengok video tutorial tntang make-up,skincare , gedik ~lalalalalaaa .

blog pulak , well aku mmg ade blogg . ni la blognyee . untung korang dapat bace . *mcm la ade org nk bace . tape.. syok sendiri pun ape salahnyee ~ blog2 yg slalu aku singgah of course MARIA ELENA ! haha. nk cakap skit psal die ni . sumpah ckp , suke gile die speaking ! die ni gile2 . plawok plawokkk . HAHAA~ bace la blog die lawokk benor . AKAL TUNJANG , OTOMEN TERBANG , BUDAK NAKAL , ketige2 blog ni bg aku crite2 ni menarik , idea yg gile2 sampai aku pun naik gile . nak je blog aku jd cm diorng punyee . *nk femes le kononn . puuiii ! tak lupe jugekk makcik SINGEE kite ni haa . wakakakaa . die kuat merapu kuat nanes mcm sayaa ! ngaaaa ~ aku tak habis explore lg blog2 . mcm2 yg ade . seronok bace . kekadang cm boleh phm situasi diorng tu sume .

i wonder kenape aku letak 'memromote' untuk entry kali ni..takkk,cmni citenyee..cer cte cer cte ..mule2 tataw nk letak ape,aku cer bace blek ape yg aku dh merapu ni n,mainnye aku tgk mcm nk promote blog n youtube diorng ni haa . *agakk ahh . so apehal ntah aku nk ngeje gedik2 memromote pun aku tataw . yang penting gua xmintak duit lu punn . daaa ~


No comments: