nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, March 24

enough

cukup lah aku berseronok
sebab lepas ni seronok tu dah hilang dan datang sekejap je

cukup lah aku berangan
sebab angan2 aku hanyut sendiri

cukup lah aku bermadah
sebab aku akan bermadah sendiri dengan patung

cukup lah aku bersedih
sebab perit yang akan aku rase

cukup lah aku memendam
sebab ia satu penyiksaan

cukup lah aku berpura-pura
sebab nanti aku akan dapat award pelakon terbaik =='

No comments: