nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, March 24

taa paham laa

honestly , aku tak faham ape yang dah jadi dengan hari ni . everything was unexpected . bende yang kite plan takan menjadi . memang tak disangkekan dengan hari . boleh dikatekan hari bahagia walaupun sementare jee . tpi,aku ade rase sedikit lain macam since rumors menghantui aku n itu semue menghilangkan confident aku . sumpah taa paham ape yang jadi sekarang .

kamu boleh lari dari masaalah , tapi ingat , kamu tak boleh lari dari kenyataan :(

No comments: