nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, March 29

think rational dude ^_^

ehem ehemm . assalamualaikum ye murid2 sekalian . hari ni cikgu mimi nak ceramah sikit demi sedikit untuk ank2 murid cikgu yang kecik comel loteyy ni haa ....waaaa,mentang2 le dah isi borang maktab yee . jgn kelam sgt la chorrr ~

okay..tadi dduk meng'online'kan dri kat fesbuk , ternampak la ade satu status mamat ni yang berkate cmni
''time bercinte,time couple nak dapat awek cun,hot stuff pastu maut punye seksi , tapi bile nak kawen nak cari yg solehah konon..yang bertudung..yang ayu..yang hormat makpak..chaittt!!! what u give u get back n u deserve it..!!"

amboi bang,marah bebenorr . jangan abg buat cm tu sudahh ~ hehe , kalau korang perasan ape yg mamat ni ckp betul jugak , aku pun sokong . bukan le nak kate aku ni ank solehah ke ape . aku pun ngaku sendiri aku tak lah baik yang disangke2kan korang . aku pun ade buat bende jahat jugak n aku belajar dari kesilapan .

okay back to the point , aku sokong mamat tu ckp sebab aku pernah nampak n dengar sendiri lelaki buat mcm tuh . diorang ingt perempuan ni hapee ? come on ?!! okay let say u guys couple ngn awek cun gile seksi haram then datang part kawin nk kawen ngn minah solehah pulakkk..ape perasaan awek korang ? mesti die rse diri die tu hanye untuk dimainkn . patah hati mereke . ape la slahnye.same2 buat dose,same2 korang betulkan . ye dakk ? help each other to the right way okay .. same2 dapat dose same2 dapat pahale . jadi la keluarge bahagie :)

jangan la react immediately mcm tu jeh . fikir la dulu k . tak rugi pun fikir berbillion kali , untung ade lee . hehee. so,kwn2 lelaki ku diluar sane,think rational before you do something okay .



No comments: