nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, April 29

berkawan beribu berkasih satu

hei you mimi supardi . behave sikit perangai tu . nanti tak pasal-pasal die buat jugak ape yang hang buat . haaaa ! kite tataw en . so behave sikit . jangan nak gatai sangat =='

err ? okay okay . behave la nih ==' rase cam jahat la pulak . nape ngan aku ni ? er er err . takk takk . hati aku tade niat lain pun , cume hanye berkawan je :) betol tak tipu . biase le tu aku suke kaco2 orang . hehe . yela lagi pun takan la aku nak buat cmmni kott . tak baik laaa . kan kan kan .....

we get what we give , so,behave sikitttt nahhhhh ~ kunci ketat2 hati tu dgn yang satu je :) ingat-ingat sikit ape akan jadi nanti . taw ke ? cepuk kanggg !

nak kawan boleyyy , jangan nak lebih-lebihhhhh .
berkawan biar beribu berkasih biar satu ;D
LALALALALALALAAA ~

p/s : san pinjam ayat ''behave'' . haha !!

No comments: