nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, April 4

bosan nunggu pasangan ?

assalamualaikum teman-teman :D

nk sembang sikit pasal 'bosan tiada pasangan' .

hehehee , korang sume mesti pernah alami ni kan . tipu lee kalau tak pernah . mmg sumpahh bosan gile kan . yelahh,pasangan kite selalu ade je dengan kite,24 jam duk berzikir kat henfon tu haa . tak renti2 dri pagi smpai malam , tetibe pasangan kite tu sibuk , keje la study la ape la . kite ni cm tunggul je nunggu die ..

so......
toksah le buli diri jadi tunggul jehh . moh le kite beranjak buat sesuatu yang berfaedah ke , menghibukan ke . idok le duk nunggu cm dungu , ye dakk ? ngeh ngehh ngehhh :D

moh kite mohh
  • pergi depan cermin,makeup kan muke korang bg chantek2 hensem2 smpai jd cm schaa alyahya atau pun farid kamil . pahtu hang pa amik camera. kalau tak de henfon pun jadi le . pahtu ape lagi ! tangkap le gambo hang pa yg cun melecun tuu !
  • dress up lawa2 smart2,pahtu hang pa cat walk kat atas katil hangpa . hang pa peraga la baju2 ka sluar dalam ka coli hang pa ka . pasang lagu rancak2 bukak lampu lip lap . baru mcm real sikitt !
  • yang ada camera ngan henpon yang buleh wat video tu jangan segan2 malu2 nak buat tutorial ke , tips2 ke , nyanyi cm cik syida ke ,lawok2 ke . buat je haa , kalo payah sgt gune je webcam ni haa . senang jehh .
  • hang pa pi dapurr masak ! hangpa potong2 le bawang smpai menangis ! potong kentang cm deraemon ke . baru kreatif sikit masakn hang pa tuhh . kalau hang pa tak reti masak , rajin le bukak intenet cari resepi2 care2 nk buat . haaa gituu . pahtu kalo hangpa punye mknan dh sedap buleh le jual2 depan umah tu .. 'haa,mai2 rapat2 beli satu dapat dua.mai mai beli bawang goreng ! '
  • duduk dan bukan lappy sepanjang masa,dalam masa yang sama hang pa upload la gamba,video yang hangpa buat td tuhh . kongsi2 resepi kat fesbuk ka . kan menambah kan lg friend request hang pa sume ! market tuhh !! pahtu tgk le youtube ka bace blog ka . best hapee !
  • pi karokkk ! satu kepuasan ! perhhhhh ! ajak le teman2 kome pi karokk..kalo tak sedap pun suare tu , buat bodoo je,janji hang enjoyyyy ~ !
haa,itu le top 6 yang ade dlam hotak aku ni haa . mesti LAWOKK gile bile tgk blek ape yg dh kite buat tu . gile tak gile lahh ! at least ade belajar something walaupun buat bawang goreng . hoho . lg pun seronok ape buat cm sume ni . ade jugak bahan yang nk digelak2 kan dari menunggu cm tunggul..tunggul pun nanges kang nunggu tak smpai2 lg .

ngaa,setiap org mesti lain carenye tuk isi mase yg bosan tu haa kan ? so far,yg atas2 ni aku slalu buat , lallallallaalaa~ saje nk berkongsi . SHARING IS CARING . hehe.
selamat mencube ! jangan takot2 malu2 jangannn jangannnn :D

No comments: