nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, April 4

kaka fyka :)


fyka,maseh lukis ni untuk mimi .
comel taw . ngeee ~

kaka fyka,walaupun sekarang kite tak berape nak contact sangat , mimi nak bgtaw yang mimi sayang kat fyka,hati kite same :( nasib pun same :( tapelah,nak buat cmne kan . jeles la tgk blog fyka,dah makin serabut tapi cool . hehe . nak jugakkk . ngee :D

rindu lee nak ngekek came2.hehe.bile la mimi leh jumpe fyka ni . tp mimi ni pemalu sikit,kalo fyka tak malu mimi pun jadi tak malu la jugak . hohoo . kaka fyka taw tak,mimi nak sgt kite gelak same2 menangis pun same2 . mesti best kalo dapat mcm tu kan . sweet n sour memory . ecehcehh ! berangan je lebihh . hehe

kaka fyka,mimi tgk fyka dah move foward . hepi jugak sebab yelah dulu fyka asyik sebut pasal 'die' jeh , bile sebut pasal die jadi sedih , bile sedih mule le nak fikir bukan2 , bile dah fikir bukan mule le jadi gile pastu masuk tanjung rambutan . HAHAA . baguslah sebab dari die fyka dah banyak belajar dengan life n cinte kan . learn from every single mistakes and you'll be the right one :)

ape2 pun mi seronok fyka dah jd cmni.fikiran dah lebih matang . perangai cm bebudak . ngee ~ tape2 ingat senang ke nk cari yang cm tuhh . huhuu . kaka fyka,bile na pakai tudungg dungg ?? boleh kite gengg , pastu mi boleh ajar2 sikit pkai shawls ke ape ke . haaa , taw terjuling die nengok kamu! kehkehkehh !

n lagi satu , mi pun nk lukis2 jugak , ni haaa ..

sory about that hair , tersilap warne n TERgerbang pulokk ! hehe . yelahhh,fyka kan kan singee ! lalalllalalalalalaa~

love u , n goodluck in everything you do
i wish the best for you
:)


9 comments:

Sheera Hera said...

lukis pakai apa ni? momelllnyerr

mimimo said...

paint sudaaa . hehe
nyomel an an :D

fyy mokhtar said...

kenapa aku buruk :( wkaiakaika

fad ali said...

terjah!..huhu..


sile singgah...huhu

http://faddesignaway.blogspot.com

fyy mokhtar said...

MIMI AKU TA PUASS HATII!! WAKKAKAKAKA

Kumbang Jingga said...

comelnya doodle2 ni hehehe

misS FEeza macho ! said...

alololo cute nye fyka XD wakakkaka :p sukesuke (:

dyana nana said...

Hehe, cumill la fyka lukis,...
kire jadi.. (:
kalau dyana lukis, hampeh jerk, tak nampak macam orang pown.. :(

mimimo said...

buruk tak buruk..janji hati cntek .
lalallalalaa ~