nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, April 28

crazy hijab tutorial

http://www.emocutez.com~ assalamualaikum ~

meh ikut ana buat ginihttp://www.emocutez.combaru segar sikit pagi2 nih haa

yee hari ini ana mau ajar itu cara pakai hijab lahhh . cara yang ana mau ajar ini ala-ala ade hood hood lahh . mule2 kome kome kome kome mesti bace doa dulu lah yee supaye hijab kome kome kome nampak cantek dan kemas --' jangan lupe gosok gune seterika la yee --'

.. bismillah ..



okay ke dak ? err ? kome perasan tak music macam hampeh ==' ? main gile betol lappy ana ni . ana hempuk baru tawww . hehe . eh ? kome kome kome buat mesti lagi cantek dari ana punye lahhh . cayelahh ! kome kome kome mmg AWESOMEEE !! hehe . okay . itu sahaja lah yang ana mau ajar . hehehee

selamat mencube http://www.emocutez.com


No comments: