nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, April 6

enjoy dengan tiga ringgit


~assalamualaikum ~

sape kate nak enjoy kene ade duit yang banyak ?

haa,cek nak habaq mai ni haa , hari ni kwn cek ajak pi jenjalan sebab bosan asyik duk melepap je kat umah tu haa , kwn cek semngt msg pg2 , tetibe cek terbuai mimpi2 . lenaa je tidoqq . tgk2 dh pukui 12 tgh hari !! tu diaaa ank dara bangun lambat , ape nak jadi la ni !

cek pun terus le menonong kluar pi nek moto cek . tetibe dh sekerat jalan cek teringt yg cek terlupe nk mintak duit kt bpak cek . haiyooo ! cek pikir tapelah,cek saving sikit hari ni . tak yah mkn ape sume . kebetulan hari ni kwn cek punye kwn nak belanje . mmg rezeki jgn ditolak le weii ! dah save dah . pahtu pi le round sane ni .

udah petang sikit perut buat hal la pulokkk ! bisingg je taww ! die suh aku pi kedai makan pulak ==' cmne nak mkn ? kwn belanje lagi , ngeeee :D taw tak cek melantak amende ? roti sardin 2 pinggan , teh o panas gelas besar ngn ayam gorengg . perhhhh ! terbaik wokkk ! mmg kenyangggg gilerrr !

haha,ape lah yang aku duk merepek sesorang ni . tak masuk tajuk langsung
moral of the story
'tolong orang bile mereka susah,bile mereka susah kite pulak yang tolong'
kirenye,kalo kite tolong orang lambat laun bile kite susah ade org yg akn tolong kite .so,saling tolong mentolong la yee kawan kawan :) lalalaaa ~

No comments: