nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, April 5

padang pasir mali


assalamualaikummm !!

nak ngadu sikit ni . aku rase lain dah sekarang ngan rakan sekimia aku ni . nak dijadikan cerite dulu aku ngan die kemain huha huha sane sini sembang sane sini smpai org duk ckp kami cpl ==' ? amende ntah . pahtu sejak dah habis sekolah pun jadi mcm tak rapat sangat . ye ahh die pun dah ade hidup bahagie en , untong ahh ==' tp kalo dh jumpe tu diaaa , riuhh satu kmpungg :O

hehe,aku hepi doh bagi pihak hang , ye ah mane dak ye dulu duk cite sdih2 le ape le kan . skang temu dah org yg membahagiekn hang kan . jage le die btol2 . bukan sng nk dpt ;D ngee,ate ? nak le jugak aku lepak ngan awek hang tuu . sorok2 awek pulakk . aku gget kang ! udah lee , aku pun malas le nak kaco gak life hang en . have fun je la :) aku doa hang baik-baik aje okayy . jangan lupe aku pulak :)

ni mase aku ngan die mase skola dulu . baik tak muke kitorang ? hehee . yang mamat sebelah ni tak reti2 nk motong rmbutnye ke haa , siap buat peace tak paham tu . tangan letak belakang duk garu2 bontot le tuu . wahaaahaha..!

gua nak cakap kat lu yang gua rindu lu derr !!



No comments: