nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, April 20

HANYA ALLAH YG AKAN MEMBALASNYA


balasan Allah tetap ada dan menanti orang2 yang menyekutukannya…
Rasakanlah neraka yang panas membara..
sedangkan api di dunia hanyalah sisa api yang diambil di neraka sebesar zahrah, dicelup di sungai syurga 70 kali yang kemudian diletak di atas gunung bumi.. gunung cair, malaikat bawak balik api tu balek ke neraka…
ingat…. api yang kite rase skang hanyalah SISA…

tak faham. kenapa ada musuh Islam guna taktik2 kotor macam ni, bakar Al-Quran, lukis Nabi Muhammad, lepas tu lukis gambar macam kat atas ni.
Kenapa ye? Belum pernah lg nampak org Islam menghina diorang macam ru.
_____________________________________

bende ni akucume copy paste je , mekaseh bg share .
knp diorng ni eh ?
tapelah ,tuhan sendiri akan membalas padanye
amin


4 comments:

memel said...

ya Allah. tergamak nye dorang buat macam tuh..

nik farina aishah.... :) said...

dari dulu lagi sampai sekarang org bukan islam selalu memusuhi org islam... kalah mereka2 ni maka kiamat la dunia ni.. :)

Sheera Hera said...

haish zaman sekarang..

mimimo said...

memel : tu la pasalnye.kite tak buat ape pun kt diorg kn :(

nik farina aishah : takut kan :(

sheere hera : haishh , xfhm kn