nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, April 20

keep it up !

okay as you guys know anwar hadi , maria elena n also matluthfi mmg femes dgn video on their youtube kan . diorg 3 ni le yg aku suke ,tataw la pulak kalau ade yg mcm diorng kan . kalau ade,mai habaq kt cek.ok,today i just found new guy who kinda like anwar hadi i guess n forsure ank jati melayu ! he is aiman azlan . check it out yawnnn~

org2 mcm diorg ni patut kite support as a malaysian's kan . knp nk kutuk2 ape sume . diorang cukup berani tayang muke diorg n just talk wht ever they want infront cmere . cube korang try buat , mau tergagap nk ckp ape kan . kalau dh siap then upload kt youtube , tgk brape subscriber yg korng dpt . n ade tak org nk buat fan page kt fesbukk ? haaa . diorg ni kire dasyat apee .

aku bukan le nk ckp yg aku pn brani ape sume , cumenye .. diorang ni penat ckp2 n nk tunggu upload video kt youtube sume tu tetibe dpt sokongan yg mcm hampeh . kecewe diorgg . cube le bagi sokongn yg mantopp ke ape ke kan supaye diorg bersemngt buat next video kan .haaa

KEEP IT UP u guyss !! jom layan ni




No comments: