nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, April 14

kumpulan 2

Semakan Online

Semakan Status Terpilih Dan Semakan Penempatan Bagi Siri 8/2011

NAMA : NURSYAMIMI BINTI SUPARDI
NO. KAD PENGENALAN : 931020085992
KUMPULAN : 2
PUSAT BERKUMPUL : STADIUM HOKI SULTAN AZLAN SHAH,IPOH
NEGERI PUSAT BERKUMPUL : PERAK
NAMA KEM : KEM PLKN AKADEMI KEPIMPINAN SEGARI, MANJUNG, PERAK
ALAMAT KEM : KAMPUNG BATU 3
SEGARI

POSKOD KEM : 32200
BANDAR KEM : SERI MANJUNG
NEGERI KEM : PERAK
TARIKH LAPOR : 17-MAY-2011
MASA LAPOR : 9:30 PAGI
NPP :
CATATAN :


____________________________________________________

okay,berhenti disini yee . ape yang korang bace atas ni tadi weihhhh !!!
grrrrr ~ plkn derrr ! nak pegi ! nk pegi ! tapi tanakkkkkk ! muahahhahaaaa

aku tak tahu nak katelah , abah cm skong je aku tak ge . mcm2 le die mrepek mende ntah . kate aku tak ptt dpt le ape lee . ntahlee . mak aku plak tak galak sangat sebab die sorang nnt kat umah , tade sape nak teman die . abg aku tade sebokk keje , kkk aku pulak nuunn jauh kulim sana tu , balik sini pun lame nak smpai . yelahhh . ank bongsu peneman mama la katekannnn . muahahhaa . kesian gak ,tp yee laaa . aku nk jugak belajar bende baru kenal org baru ape sume , tinggalkan realiti yang mcm hampeh ni sekejapp .


huaaargghhhh ! nak nanges la bile semak tadi . yee ahh , rinduuuu ! camne le nnt aku kat sane en . ecehcehhh ~ haha . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! tataw nak pi ke takkkk .

KORANG RASEEEE ????

2 comments:

Seyn said...

go! hahaha good luck! :D

mimimo said...

huaaaaa ! makasehh pakk