nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, April 14

who knows , let it be . be ready :)

who knows if they really mean what they do :|
who knows if they just mess up every single moment :|
who knows if they are still together :(
who knows if they were cooperating to give a damn :p
who knows if they planned all this :|

semue dah tertulis
ape aku fikir hanye serabutkan life aku
untuk ape aku risau semue ni
kalau semua dah tertulis
kenape aku tak having fun dgn sume nih
kalau betul lah niat aku ni baik,jujur ape semue
insyallah hari2 akan datang aku akan baik
perlu lalui dgn SABAR !

letih kalau hari2 mcm ni kan
just forget it what hapen
and just making a blast everyday
although you're alone
kite tak tahu ape yang akan jadi lepas ni
mungkin aku tersangkut kat atas pokok ke ape ke en ?
so,ready for unexpected :)

biarlah orang buat kite,jangan kite buat orang :)
biarkan saje die buat kite smpai letih sampai lebam pun tak ape
dan kite senyum lihat die :)

PEACE ("\(^__^)/")


No comments: