nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, April 25

a little secret about them

okay , malam ni mate payah benor nak nutupnye sebab aku ber-blogging . bace sane sini orang punye blog . and tetibe aku jumpe satu blog yang menambahkan lagi info2 tentang mereke [lelaki] hehe . yee laa memalam gini perasaan pun melayang2 yee dakkk ? so saje nak share2 ngan uollzz yang gegirl ni haa :D jom tengok ape yang aku jumpe . click je title kat bawah2 ni yee . mohh kite beransur mohh :D


ermm. ni kire banyak le jugak kan . hehe . so uollzz yg gegirlzz ni . kenal2 la laki ni cmana . tuk pngetahuan diri aku jugakk . hehehe . read his eyes . rawrrr ~


2 comments:

nik farina aishah.... :) said...

wahhhh, panduan ni... hahha dah la susah nk kenal lelaki .. haih !!! heee

mimimo said...

haha . tu lahh .
masih perlu buk info lagi ni :D