nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, April 19

loose maroon hijab

peace yawnn ~
hari ni perak cuti sempena hari kelahiran sultan perak
ampun tuan ku beribu-ribu ampun sembah patik harap dijunjung :)
hehehehee ^__^
so,hari ni hati aku tergerak nk buat tutorial hijab kan ..
gedikk ,suke ati la nk buat .lantak aku lerhhh

okay,lets begin , this is how i look now ..


okay ? messy sikit . sebab 1st tutorial yg aku buat , lalalaaa ~
aku selese pakai loose2 sebab sng n tade terase tercekikk !

lagi pun simple je buatnye , gune 3 jarum peniti sahaja :)
korang try la kalau nak .
ramai dah taw kan , yang tataw tu
lets try . belum cube belum taww :D


selamat mencube :D
daa ~


2 comments:

Pembawa_Wacana said...

ok dah...:)

mimimo said...

haitt?? nk tgkkk .
wahahhaaa