nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, April 17

ikalel

ikalel ?
what the heck is tht ?
okay chill lahh . cube bace terbalik .
find out ape perkataan tu .

haihhh , awat lambat sangat .
LELAKI ! kamon laa lelakii okay !!
kihkihkihh =='

aku nak sembang2 sikit pasal laki ni . chill la yang lelaki2 eh . saje je bosan tataw nak sembang ape harini . okay ,selame aku hidup 17 tahun ni macam2 jenis lelaki yang aku jumpe . ni baru 17 tahun belum lagi tahun2 akan datang . ape jenis laki le lagi kan . ermm,laki ni perangai pelik2 sikit . yang pasti tak same ngan perangai pompuan . tp ade la jugak part2 yg same .

diorang ni suke sangat duk menyakat kaco2 http://www.emocutez.com
ckp aku kuat makan le ape le , aku gemok le , momok le . asal aku buat pape je ade je bende nak nyakat le kaco le . kalau mcm aku ni aku tak kesah sgt le hang nak ckp ape pun psal aku . aku nyakat balek hang . tp cer kalo hangpa duk kaco pompuan yg gile vavi sensitif ? mau nanges kat situ jugak . nak kaco pun agak2 ah,jgn la smpai nak malukan member . nak kaco pun berpade2 la punn derr . okay ?

diorang ni suke show off http://www.emocutez.com
okay,perempuan pun ade gak mcm ni . tapi lain , yg xleh blahhnye kan deme suke nunjuk2 brg deme . brg ? ==' brg lee, cm bende2 baru yg deme beli , pastu mule la berlagak . pastu brg deme kene curi , padan muke . haha . tp ade gak yg tak tunjuk . yang tu bagusss . hikhikk

diorang ni suke flirt http://www.emocutez.com
tgk tu haa , kenin die terangkat-angkat tak benti plak tu . aipp aippp . gatai naaa ! yang kes ni aku tak kesah la , mmg diorng ni mcm ni . kalau diorng tak flirt cmne nk cri psangan kan ? kan ? haha . amende ntah ==' yang buat aku bengangnye en , ade jugak mamat yg duk flirt2 mintak numbor la alamat la num ic la num surat branak la smpai buat bende bukan2 hnye mahu memuaskan nafsu . ade taw yg mcm ni . jgn le buat mcm tu , tak bek le . yg pompuan pun satu , jgn la duk melayan sgt !!

diorang sweet talker http://www.emocutez.com
sweet ke ? ''angkat tgn letak bahu mate pandng langit mulut herot'' okay,admit mmg pun . pompuan akan cair dgr kate-kate hikmat diorang ni . mcm aku jugak , gile btol tataw le bomoh mne deme pkai pun aku tataw . tp kdg2 ade jugak amik kesempatn gune2 ayt2 deme ni tuk flirt sume ape la kan . padahal tipuuu ! kamon la . jgn la mcm ni :( gune la kate2 hikmat anda bile waktu yg sesuai n memerlukan shje okay derr

diorang panas baran http://www.emocutez.com
tak dinafikan deme mmg panas baran smpai muke pun naik merah menyala oh jantung ku ==' ? HAHAA ~ aku tgok pun takut . mcm singe nk mkn org . grrr ~ rileks la bro , bende boleh settle baik2 kan . hehe . chill2 , meh sini aku sapu blakng hang . sabar2

diorang gelak tak ingat jiran aku http://www.emocutez.com
sumpah kdg2 nyampah tgk deme gelak2 . bukan nyampah ape . nak gelak tu biar yg lawak laa sikit . ni gelak kat pompuan jatuh longkang , member saket tak leh bangun hangpa duk gelak2 terbahak2 . ape kesss ? puiii ! tp en , kalo deme bergabung gelak rmai2 mau gegarrr stu mlysie nihhh !

diorang ambil endah tak endah http://www.emocutez.com
okay,ni more pade bile deme bercinte la . diorang ni kdg2 amik endah tak endah je ngn gf die . gf die punye la pungpang2 ckp sane sni,die boleh buat tataw tgk pompan lain le korek idung le betulkan rambut le . haihh . saborr je laa =='

diorang susah nak bercinte http://www.emocutez.com
haa? betol ke ? okay , tu aku tataw . cumenye aku ckp dari ape yg aku taw le . jenis lelaki yg susah nk bercinte ni adelah org2 yg tak berhenti berenjoy sane sini , having fun with frens,bitches,gays ? ==' HAHAA ~ lagi satu , jenis yg cmni jnis yang tak pandng pompuan . bukan le xpndng , tp jnis tade prasaan lngsung kt pmpn , gay ape ? tak jugakkk ~ diorang cume nk find soulmate yg betol2 srius agaknye la kot :) n lg stu , jnis cmni , hati die yg dh terluke so, die takut dgn 'cinte' . chill la derr . tuhan maha adil . die mesti jodohkan kite dgn org yg tepat kan :)

diorang EGO ! http://www.emocutez.com
sape setuju angkat tgn mcm sayeee ~ lallalalaa ~ pompuan bukn la tade perasaan ego lngsung.ade..cumenye laki ni ego die kuat n tinggi sgttt . betull takkkkk !! ngee ~ kdg2 deme dh buat salah tanak ngaku . kononnye malu le ape le . tak jantan le ape le . haakktuiii ! LALALAA ~ perkare2 mcm ni harus kite buang ye . cer fikir jauhh sikit :)

diorang susah nanges http://www.emocutez.com
betul takk ? betul la tuuu ! diorang ni kuat , tak mcm pompuan sensitpp nk mampuss !! tapi kalo kome jumpe laki sng nanges , diorg mmg lembut ==' HAHAA ~ tade lah . susah nk tgk laki menangis ni . ye dakk ? aku kalau tgk org nanges aku join sekaki so die pun tade la nanges sorg2 . hehe . sabar2 jgn nangess ! kuat ! kuat mcm mr.muscle okay ! hehee

_________________________________________

HEHEE http://www.emocutez.com jangan la mara bang
saye cume sembang sikit2 pendapat ape sume yg fakte je
tak salah kan
http://www.emocutez.com

semoge hari2 abg2 sume cerie . peace
http://www.emocutez.com

3 comments:

sekamar rindu said...

salam..

singgah malam sambil folo ur blog...

tak suka yg panas baran ni...

fyy mokhtar said...

wahahahaha. ngek mimi :) lawk plak :D

afiqisverylucky said...

hahah.. nice =.=