nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, April 3

tempias

assalamualaikum tawan tawan cume . teheee :D

nak celite tikit ni :)

manusie ni selalunye dengar cerite sebelah pihak jee , sebab tu lah diorang bertindak dengan tergese2 n tang tu jugak la nak mengate sane sini . padahal org yg kome duk ngate2 tu lah orang yg bagus . bukan la semuenye bagus,cumenye bagus dlm bidang2 tertentu la. u know wht i mean kan :) last2 org tu la yang menyumbang 'something' . bagus jugak org2 yg duk ngate ni sbb asyik duk promote org yg slah tp sebenarnye banyak kejayaan yg beliau dpat :D kan mereka2 semue dh TERdiam . good job :D

cerite kamu memang buat aku terase hepi jugak . buat aku terase nak menjerit sambil melompat-lompat. toink ! toink ! 'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!' haa,gitu :D kirenye mcm tempias jugak lah . kamu hepi aku pun tumpang hepi jugak . ingat tuh :D

No comments: