nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, March 30

good job

assalamualaikum folks ! apa habaqqq ? bagus la klau baikkk sebab aku sekarang tak berape nak sihat sgt laaa :( macam nak demam pun ade , tp skit semangat nak update blog jugak. ngeee :D

pagi2 td ade ceramah kemasukan ke uitm untuk anak2 pdrm . mcm special sikit lee . hehe . tp perhhhhh ! rmaii siott ! ade dlam sribu lebihhh . lantak pi ah malas nak cerite,nak kene tunggu la ape lahh . panas pun adee .

lepas gerak dari ceramah ape lagi kalo dh kat kl tuh nyinggah le ke jalan tar . ohh heaven for muslim girl . ngeh ngehhh . rambang mate guee ! nasib dompet ade isi . kalo dak nengok je le teman tadi . kepade kkk ku , act mi lupe nk blikan shawls tuk kkk ah . sbb penin n sesat td,mane daknye jalan sengsorg.maw bangla tarik aku suh jual karpet nayaa jee . muahahaa..! tp tape,kite kongsi2..ngehngehh .

this is my model :)

purple inner n plain shawls = 20

black gray stripy shawls = 10

red inner n shawls mak ngahh = 15

black inner n gray pashmina =15

bronze pashmina =10

model from iran

model from kazastan

model from turki

model from rome

model from kapuciaa

kesian model2 i from overseas ni turun kl td semate2 untuk i . nak buat mcm mne , dah tu kerje diorang kan .i byr diorng sikit je takat 5k JERR . pndai2 la diorang hidup kat sini . hehe . diorang tak pernah bantah i ble i suruh buat cm tu la cmni la . malah diorang dgrr n terus buat .

gee double oww diii jay oww biii
GOOD JOB ! GOOD JOB ! GOOD JOB !

2 comments:

lahh said...

hehehe kemain ye

mimimo said...

haha.ape salah nye syok sendiri