nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, April 30

when im alone

errrrrr ?

today i dont feel like doing anything . nothing at all . just sit n watching tivi , youtube , updated status , blogging , find some food in my house and doing crazy thing with my self mcm main golf budak2 ke , ikat rambut mcm org gile something like that lah . while u guys mesti pegi shopping , jalan2 n hangout with your gelprenn n boyyprenn right ?

yeahhh ~ have some fun DERR ~

lg pun malas nak kluarrr , sbb im not in a good condition :) duhh ~ im okayyy , just need a little time to be alone . got it :) nahhhh , i just wanna do something that i want n have a joy with my self , againnnn . WITH MY SELF !

hmm,stop typing about that lah , kamonnn ! yeahhh .. lets talk about bende lain pulak okayy .

hmm , oooooookay..... ape yeeee ?

hahhhh !
well,disbbkn aku sedang bersendirian , i wanna share with you guys what am i doing when im alone :) yeahh , thats the title babyyy !!

okay, first thing aku mesti terbaring dongak cenggini haa ! cam kak limahh ==' fikir ape nak buat lepas ni . dongak punye dongak sampai rambut pun udah macam kak limah . errr ? tataw lagi nak buat ape , bukak tivi tengok cerite lomentik lomentikk , bukak lappy tengok youtube , update status ket fesbukkk , update blogg . bace blogggg . haaaa , duk cakap pasal bloggg ni kan . dunie blog sgt lah berkembang kan . macam2 yang boleh kite bace . n i love berblogging ! banyak yg aku bace , ade yg positif ade yg negatif . tak bagus jugak lahh . tapi as a org yg mindanye terbukak luasss , bende yg baik kite ikut bende yg tak baik we take as a lesson kan . yelahhh . everything wasn't perfect kan . so,hati-hati jugak dengan dunie blog ni :) err ? dunie maya oookayy ~

err ?? then aku akan pegi dapur cari makanan . makan makan dan terus makan .

errr ? aku rase macam malas nak fikir ape yang aku buat . malas lah . so aku nak PUBLISH POST pastu layan hindustan kejapp . boleyyyyy ? LALALALAAA ~

dadaaa ~~

No comments: