nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, April 17

yang aku selesa

hai assalamualaikum http://www.emocutez.com
hehe . entri kali ni nak cakap pasal shawls hijab what everr lah yang tutup kepale aku . hehe .




dulu , tudung bawal je yang aku pakai , yang biase warne hitam dan juge puteh . kalau nak nmpak lawa sikit pun aku mesti pakai yang berkaler atau yang bercorak seperti gambar di atas . kire habis lawaa la tuhh
http://www.emocutez.com



then start gamba ni wujud , aku cm da brani sikit pakai cm biase taw . ni la shawls yg gile glemerr mase dulu2 . haha . sumpak lawakkkk !
http://www.emocutez.com
abah aku siap ngutuk aku ckp mcm ni ''pakai tdung macam tu,pastu bwk beg besar,mcm org kapucia jual kerepek'' chaitt . sabor je laaa ~
http://www.emocutez.com


then since bile entah pun aku tak pasti aku dah berani start pakai shawls , mule2 cm serabut jugak lahh sebab pakai tak kemas ape sume nampk mcm selekeh laa ape lah kan . tapi malu jugak sebab orang tgk2 la . hikhikhikk
http://www.emocutez.com



lepas shawls pun dah banyak jenis yang kuar sume kan . kuar la design baru pulak . syria ~ senang pkai . ade anak then terus sarungg je . siapp ! senang je kan
http://www.emocutez.com



then lepas syria ade . mule la orang pelbagaikan style2 shawls sume ni . jadilah shawls pakai ngn anak syria tu . so tadelah berkemut2 nk membentuk atas tu kan . lg pun nmpk kemas kan . kalau tak silap aku , style yg mcm ni kire lame n byk jugak la org memperagekan . aku tgk pun cm okay jee
http://www.emocutez.com





lepas tu sekarang aku lebih selese pakai mcm ni . ni gaye sape ekk ? okay ''you know what i mean'' maria elena okayyy ~ kemane aku pegi macam ni je la aku pakai skng . ikut mase lah . kalo dh mlasss gile aku tak gune sebarang pin pun . cume lilit2 cm tu jehhh
http://www.emocutez.com





n NOWW ~ aku sering/selalu/always/often buat mcm ni . hehe . ni pulak HANA TAJIMA style . lalalalaaa ~ habis style le tuhhh ~ kamonnn le , selese okay ! ni hanye gune 3 jarum peniti sahaja . tade le leher saket ngn pin ketat tu haa kan ..
suke takkkk http://www.emocutez.com
________________________________________________

so ni la perubahan aku selame sekarang ni . ape salahnye kite bertukar2 style kan . aku suke shawlss ni http://www.emocutez.com
suke hati aku lerrhh nak pakai macam mane pun .
ade aku kaco pak hang berakkk ?!! http://www.emocutez.com
girlss , keep you shawls pretty pretty woww okay .
let them see you're in style n let them say what they want
n we just smile at her/him fu*k*n face .
PEACE YAWNN ~
http://www.emocutez.com


5 comments:

fyy mokhtar said...

woi. mungekkkkkkkkkkkkkk. asal pic yangg atas seklai matra bolat?? wah comel ngok. aku curiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

fyy mokhtar said...

mimoooooooooooooo

il ya na said...

ta reti la kai style hana tajima tu, tapi tgok org kai cam cantik je

pu3khaleeda said...

wahh ~ bagus lha tu ! cantek pki shawl cmtuu ~

mimimo said...

il ya na : try la . cube search kat youtube . byk tutorial kan . ikut je . belum cube belum taww . hehehee

pu3khaleeda : thx . jom la pkai same2