nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, October 22

ape ni ape ? apee ? apenyee ?? takdelah . haritu ade seorang hamba allah ni critakan kat aku soal AGAMA . dia kta bandar kita skarng penuh dan makin bertambah orang yg tiada agama , dalam erti kata lain 'freemason' dan penuh juga orang agama kristian . ade beberapa yang dtg ke bandar mahupun pekan untuk sebarkn agame kristian supaya umat islam tersesat . ape ni , tak patut betol . cakap pasal sesat . nak tahu sikit demi sedikit tak siapa pengasas ajaran sesat tertua di malaysia ? haaa , mai sini luangkn masa blaja sama saya.haha . pengasas ajran sesat yg tertua di malaysia adalah HJ.MUHAMMAD MATAHARI , nama sbnarnye hj.muhammad b.syafie . tahu ape ciri2 die ? mai nak bgtaw,beliau beriktikad bhwa diri batin manusia ialah Allah dan diri zahir manusia pula ialah nur Muhammad . masyaAllah . kenapa la fikir begitu kan .yg lain mereka pengikut menolak kewujudan hari kiamat ,syurga dan neraka.ishishh . astaghfirullahhalazim . yang dinamakn ajaran tertua di malaysia ni adalah TASLIM ,wujud pd tahun 1870 , haaa, korang ade lgi?tade kn . ape la jadi ngare kite ni klau ajaran2 sesat ni terus dgn pesat ? hilang semua umat islam . sekarang pun ajaran sesat masih ade . cume diam2 je umat2 terlibat . mcm2 jenis ajaran yg mmbolehkan kite tersesat . jadi wahai hamba allah yangkerdil lg kecil dimuka bumi ini,berhati hati lah dgn apa yg diri libatkan dan berjaga2 lidah yg tajam untuk mngeluarkan kata2 yg mmbolehkn diri jadi murtad .

cop cop sbnarnye tak hbis cte lg psal hamba allah yg sembng dgn sye tu . die mcm bangga sbb die tu agamanya islam.mengata dn menyindir org yg tiada agama,pongpang pongpang die kutuk . tapi aku terfikir , die pongpang pongpang pun ade die jadi org yg bertaqwa ? mlakukan suruhan allah dan menghindari larangan-NYA . aku bukan lah
beriman sgt pun , tapi aku tadelah mabuk ape semua . aku tahu jugak mne dan ape yg terlarang .

jap,nak bg tahu
ape yang tahu ni , jgn lah terniat nk buat tatu di mana2 bdan , tahu tak kalau kita mati tatu ni kene buang smpai habis . n tahu tak , mase kita mati , orang mandikan kita kan . orang sentuh kite sikit pun terasa sakit yaa amat ckp ang.yangaku tak tahu apa pasal ini olang buat tatu kalimah allah . dh la tak pkai bju dpan lelaki,buat tatoo kt blkng , rambut berkaler.tak tahu la saket mcm mneyg die akan dapat .



sekian :)


No comments: