nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, October 22

heh ! boleh tak bagitahu je ape yang terbuku kat hati kau ? aku tak suka kau sembunyi main nyorok nyorok dgn aku lah . kau buat aku terfikir ape salah aku , ape aku buat , SEMUA taw . bila aku soal kau , kau gelak , kau ckp takde ape ape . haaah ! MENIPU !

taw tak ape impak yang kau akan dapat kalau simpan lipat elok2 dlm kotak hati kau tu ? TAK TENTERAM ckp ang . kau cakap aku mcm ni mcm tu lah . bukan ke fitnah namenye kalau tak tahu hal sbnar ? DOSA je yang kau dpat taw tak . sampai bile kau nk nyorokkan perasaan kau tu ? dengan care pendam ? MUSTAHIL kau tak saket bile kau pendamkan . ape la salahnye kau luah kan je kat aku .

kalau aku betul , kau betulkan lagi aku , kalau aku salah , kau tegur dn bgtahu aku boleh ?
bukanye susah nk ckp,bukanye aku suh kau angkat batu bata susun depan rumah aku siap sruh buat tembok ape pun . ckp je ape yang risau, sedih, kecewe, gembira, aku boleh je jadi pendengar yang baek bila bila masa yang diperlukan

:)

No comments: