nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, January 7

kekasih lama

pon ponnn , singgah lalu sekejap mahu cerita pasal cerita dahulu ni .ngeh ngehh
DULU masa zaman aku muda-mudi , zaman mengayuh basikal berbatu-batu ke sekolah pph (pasukan polis hutan) ramai-ramai konvoi ke skola . har har harr .
dulu aku ade group taw ! jgn main2 malas lah nak bagi tahu ape name group tu . harhar . lawak .
bukan itu yang mahu diceritakan . ni haaa , DULU aku ade minat kat sorang mamat ni ,tu haa gambar die kt bawah tu . tu dahh besarr dah pun . dulu kicik je . tapi hari tu aku ade le jugak sempat lepak ngan die ,idokle tinggi2 lagi pun . dulu member2 die pnggl die epoi lebam .knp lebam ?sebab mate die sebelah lebam taa elok2 pn . cer tgk btol2 . die suke gadooo kot dulu . haha . teman tak tahu le mcm mne tersngkut wahahhahaa .

tibe2 hari ni jumpe kt fesbuk haaa , terus call taa bleh blaa .
adeihh,ngekek kalo ingat balik cerita zaman dahula kalaa
bagi surat la , yelaa dulu susah nak ade henpon
tgk lah sekrng skype trus . aku tak tahu apejadah skype tu
hahhaaaa.rindu pulak kt awak mat lebam! wakakka

ade gf sekarang . siap panggil 'b' awww !
hehehe . lawokk betoi . tibe2 rindu member lame ni haa !


No comments: