nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, April 14

اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِيْمَا رَزَقْتَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ




________________________________________________

assalamualaikum :)
korang bace doa makan tak sebelum korang makan ?
bace taw ,nnt setan makan sekali .ngee :D

mase aku kecil , abah ajar aku bace doa makan n suruh aku bace tiap kali makan satu family ape sume . panjang taw . abah suruh aku hafal doa makan sekali dengan maknenye , then lepas dah bace maknenye skali terus bace ni

''rabbana atina fiddunya hasanah wafir'a hiratihasana wakina aza'a ban'nar''

pastu baru le boleh makan dengan selerenyee :)
tapi sekarang , adam pun dah hafal doa makan , so , adam ganti aku pulak lepas ni . hehe .
lepas habis mkn pun bace doa slepas mkn jugak taww . hehe :D



No comments: