nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, April 13

moh jual ikan



haa, mari mari ! ikan sekilo sepuluh hinggit ! mari2 beli satu free sepuluhhh mari mariiii !!

okay,aku tak bukak kedai ikan pun,cume nk ckp pasal 'selfish'

yeee,semue ade sifat jual ikan ni kan ? kan ? kan ?

kadang-kadang memang la orang ckp kite ni selfish , tp sebenarnyeee memang pun .HAHAHA ~ tade lah . cmne nak ckp eh , tak salah pun nak selfish ni cumenye berpade2 la kan . tengok pade mase dan keadaan . yee adik2 :)

ade mase mmg kite perlu pentingkn diri dahulu utk kebaikan kite jugak yee dak ?
n ade mse kite prlu pentingkn mmbe org sape2 lah . dh susah sgt n mmg perlukn pertolongn ke ape ke , tolong je la en .



boy A : hey u such a selfish . give us play that things too lahh !
boy B : naa'uhhh , u can't , this is mine
*bpak kedekut,nk main sorg2,bende tu bukan brg die .kongsi2 ahh dikk !


na'uhhh , kalo kes cmni ,kite patut mintak bende kite
lantak hang le nk ckp pe punn !

_________________________________________________

LALALALAA~
amende ntah yang aku sembang ni pun tataw.haha
ape2 pun,moh jual ikannnn !

No comments: