nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, June 11

sengau !

pada suatu hari yang sibbuk.....

Seorang lelaki yang sengau naik ke sebuah bas lalu bertanya kepada pemandu bas

“Vang.. vas nih fegi hamfang ke…? ”(bang, bas ni pergi ampang ke?).


Pemandu bas itu berdiam diri.

''vanggggg !! avang hengar hak haye hakap hihh''

lelaki sengau tu Marah kerana tidak dilayan

lelaki sengau itu pun turun dari bas.

kemudian ......

Seorang lelaki lain di belakang pemuda sengau tadi pun bertanya kepada pemandu bas itu.

“kenapa awak diam tadi? kesian dia…”

Pemandu itu pun menjawab...

“Masham mana haya nak hawab…. haya hun hengau hugak.. hhanti hia hata haya hehek hia hulakk!!!……..”
(macam mana saya nak jawab.. saya pun sengau jugak.. nanti dia kata saya ejek dia pulak!!!)…


***

No comments: