nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, June 11

weee ~

assalamualaikum
kalau tak jawab dose kalau jawab sayangggg

nak bagitaw something ni . ade perasan tak cam ade lain sikit kat blog aku ni haaa ? alaaaa , nampak takk atas tuuuu . alaa cer tengok gambor bawah ni haa


tak nampak ? aku dah buh anak panah dah tu haaa . besarkan sikit le gambarnye pun , click2 je . hehe . sebelum ni nengok orang2 len punye blog ade bende kecik tu . teringin jugak nak buat . tetibe tgk ade mmbe buat jugak . ape lagaaa , tanye le diee . bagus tak kedekutt . sharing is caring :) macehh mrsomething . muahhahaa .

daaa ~ itu jee
ngeeee

eh eh ehhh , jap aku pelik bin ajaib lah bile tengok blog aku ni . sebab ape taww , sebab ni haa

nampak dak ikan spuluh ekorr tu ? aku penat2 amik depa duk dalam blog aku ni . aku bagi makan , kawan2 pun tolong aku bagi depa makan . tapi kan . kenape die tak besar BESARRR ?!! sedih la . hangpe ade bubuh racun eh kat depa . dah le aku nak sangat ade ikan emas, tapi tak ter-ade pun . so,amik depa spuluh ekoqq ni pun jadilah . awat tak besarr besarrr ! dah le duk ayor merahh . kaler pun hitam putih , tak ke unique tu kan . haaa . payah nak dapat ni . harap2 die besarr lepas ni =='

***

1 comment:

Taufan Bin Ribut said...

kitorang bagi die maqkan bom je..hahaha..


Entri terkini : ENTRI BALAS DENDAM

Watch my video song!!